De uitlaatservice

Difference Uitlaatservice Almere en BDS Difference Uitlaatservice werken samen, dit heeft voor u als klant enkele voordelen:
Mocht een van ons ziek zijn, dan proberen wij dit samen zoveel mogelijk op te lossen, wij stemmen de vakanties of vrije dagen (met uitzondering van de feestdagen) op elkaar af, en ook hierbij proberen wij dit onderling op te lossen, zodat u en uw hond gewoon kunt blijven genieten van onze uitlaatservice;
Ook bekijken wij, voornamelijk bij erg warme dagen, of wij de groepen kunnen delen zodat wij beide een deel van de honden op kunnen halen en uw hond minder lang in de auto hoeft te verblijven.
Wij rijden in een Mercedes Vito en een Opel Vivaro voorzien van op maat gemaakte benches om de honden veilig te kunnen vervoeren en uiteraard een goed koelings/luchtsysteem voor verse/frisse lucht tijdens het vervoer van uw hond.
Wij lopen op ons eigen stuk grond, welke is voorzien van omheining,meerdere waterbakken, enkele zwembadjes zodat uw hond tijdens de warme dagen lekker kan afkoelen en dankzij de bomen is er veel schaduw.
Wij onderhouden het land zelf, ruimen de ontlasting van de honden dagelijks op en komen er geen ‘vreemde’ honden op het land, zodat de kans op ziektes en dergelijke zoveel mogelijk voorkomen worden.
Wij wandelen met de honden in het land, zodat zij lekker bewegen, maar uw hond kan uiteraard ook beslissen om gewoon even lekker te relaxen of uiteraard spelen met hun honden vriendjes. Hierdoor is onze uitlaatservice ook geschikt voor oudere honden die niet meer zulke lange wandelingen kunnen maken.
Uw hond mag met onze uitlaatservice mee als uw hond 6 maanden oud is, dit in verband met de ontwikkeling van uw hond in de groeiperiode, hierdoor worden problemen op latere leeftijd zoveel mogelijk voorkomen.

Informeert u hier vrijblijvend naar.